The philosophy about INDIGO cakes

I think "Good quality" cake must be handmade and all ingredients should be right.
Naturally, cakes are sweet but sickly sweetness sometimes covers "the honest taste of the ingredients" and you lose the essential flavour. It is the reason why I always use the least amount of sugar for the best flavour when I prepare my cakes.

 

I am using Organic flour, British unsalted butter, Free-range eggs for making all cakes, and I am trying to use Organic fruits when they are in the best season.

 

INDIGOが考える「良質」なケーキとは、適正な材料で丁寧に手作りされたケーキです。ケーキは当然甘い食べ物ですが、その甘さが強過ぎると「素直な素材の味」を見失ってしまいます。素材の味をちゃんと味わえるように、砂糖は控え目に作っています。

 

ケーキの材料は、オーガニックフラワー、未精製(フェアトレード)シュガー、放し飼い鳥の卵を使用しています。また、フルーツはオーガニックのものを可能な限り使用しています。